Logo kwiek klein al

Zoeken

Dynamic tennis

Wat

Waarom zou Dynamic Tennis iets voor jou zijn? Vind je het leuk om te tennissen, maar gaat het spelletje op gravel of gras je iets te snel? Dan is Dynamic Tennis de ideale oplossing! Dynamic Tennis wordt gespeeld in een sporthal, dus ook slecht weer hoeft je niet meer in de weg te staan om lekker een balletje te slaan. De andere grote verschillen met “gewoon” tennis zijn: je speelt met een zachte bal waardoor de bal minder snelheid heeft tijdens het spelen; het veld is kleiner (namelijk de grootte van een badmintonveld); het racket waarmee je speelt heeft een kleiner oppervlak en is lichter dan een normaal tennisracket; en daarnaast worden er de regels van tafeltennis aangehouden. Wil je nog meer informatie? Neem dan een kijkje op www.dynamictennis.nl

Ben je er van overtuigd, dat Dynamic Tennis dé sport voor jou is om lekker in beweging te blijven? Kom dan op vrijdag om 9.30 uur naar sporthal Heuvelland.

Sfeer: sportief, gezellig en hard werken

Moeilijk: is voor iedereen te leren.

Kwaliteit van docent: Geert Arens een enthousiaste vrijwilliger, die kennis heeft van de basistechnieken van dynamic tennis.

Prijs: €4,00 per keer, gratis gebruik van materiaal.

Voor wie 

Voor de speler die graag tennis speelt!

dynamic-tennis-7

Rooster

Dag

Tijd

Locatie

Docent

Niveau

Vrijdag

9.30-10.30 uur

sporthal Heuvelland, Groesbeek

Geert Arens

1 en 2 

Vrijdag

9.30-10.30 uur

sporthal Heuvelland Groesbeek

cursus van 4 weken, start 26 oktober 2018

Anne Marie Kirch