Logo kwiek klein al

Zoeken

Bewegen op Muziek met Pilatesoefeningen

Bewegen op Muziek met Pilatesoefeningen

Geplaatst op 14-01-2020  -  Categorie: Algemeen

Bewegen op Muziek met Pilatesoefeningen voor 45-plussers in Berg en Dal.

 

Bij voldoende belangstelling gaat Eveline Lunenburg, docent van Kwiek Actieve Leefstijl, vanaf vrijdag 7 februari 2020 van 11.15 tot 12.15 uur in de gymzaal van Kerstendal te Berg en Dal voor 45-plussers wekelijks een les Bewegen op Muziek met Pilatesoefeningen geven. Iedereen die van bewegen op muziek uit de 60 en 70 jaren houdt en haar of zijn conditie en spieren wil versterken is welkom.

Dit op verzoek van enkele jonge 45-plussers uit de wijk, die dit aanbod overdag graag willen beleven samen met andere wijkbewoners.

Eveline is een spontane actieve gediplomeerde docent met veel kwaliteiten en weet hoe het lichaam van de 45- plussers zich gedraagt en waar het behoefte aan heeft.

Je bent welkom voor 2 proeflessen en daarna schrijf je je in voor de rest van het seizoen. De kosten voor deze activiteit zijn € 61,25 per halfjaar (met machtiging, zonder machtiging betaal je €5,00 meer).

Zoek in de wijk naar andere wijkbewoners waarvan je denkt, dat dit een geschikt aanbod voor hem of haar is. Aanmelden: 06 13260571 of mail naar lakeiwk.[antispam].@kpnmail.nl maar je kunt ook gewoon naar de zaal gaan op 7 februari a.s.