Logo kwiek klein al

Zoeken

Blijf actief tijdens de zomervakantie!

Blijf actief tijdens de zomervakantie!

Geplaatst op 27-06-2022  -  Categorie: Algemeen

Tijdens de zomervakantie organiseert Kwiek Actieve Leefstijl in samenwerking met Fit en Fun uit Heumen “Sportief Wandelen” voor iedere 50 plusser. Vanaf 6 juli wordt er wekelijks een wandeling van een uur georganiseerd waarbij er meer gebeurt dan alleen van A naar B wandelen. Er zijn telkens 2 docenten die de wandelingen begeleiden zodat er in verschillende niveaus gelopen kan worden. Onderweg werkt u aan conditie, kracht, en coördinatie. Het startpunt is wekelijks op een andere locatie en zo komt u op de mooiste plekken in onze regio.

De wandelactiviteit wordt gratis aangeboden.

Daarnaast  organiseert Kwiek Actieve Leefstijl de activiteit  “Buitensport 50 plus”. Voor iedereen die het prettig vindt om buiten te sporten en wil werken aan kracht, conditie en coördinatie. Een deskundige docent begeleidt deze sportieve ochtend en iedereen kan op zijn eigen niveau sporten. Deelname is gratis. Deze activiteit start op 13 juli, iedere woensdagochtend van 10.15 uur – 11.15 uur op Sportpark Zuid bij De Treffers, Nijerf 1, Groesbeek. Deelname is gratis.

Voor beide activiteiten geldt dat het natuurlijk nog leuker is om dit samen met uw partner, vriend(in), buren of sportmaatje te doen, dus kom en breng iemand mee.

Meer informatie over tijden en startlocaties van de wandelactiviteit vindt u op de websites van beide verenigingen (www.kwiekactieveleefstijl.nl) en (www.fitfunheumen.nl). Hier is ook meer informatie te vinden over het sportaanbod van beide verenigingen.

sportief-wandelen-zomer2