Logo kwiek klein al

Zoeken

DISQ Training

DISQ Training

Geplaatst op 19-09-2018  -  Categorie: Algemeen

De DISQ is een opkomend product waarmee je je oefeningen zoals wandelen en fitnessoefeningen effectiever maakt. De DISQ bestaat uit een band om je heup en om elke enkel een band. Aan de heupband zit een katrol bevestigd, waaruit een draad komt die via je enkels naar je handen geleid wordt. Door te draaien aan de katrol op je heupen kun je gemakkelijk de weerstand verstellen, waardoor je de oefeningen zwaarder of lichter maakt. 
Dit najaar willen wij starten met het geven van DISQ trainingen in de buitenlucht in de omgeving van gemeente Berg en Dal. Wie zijn wij? Wij zijn Saraï Titalepta en Fleur de Kleijn, twee studenten Sport- en Bewegingseducatie aan de Hogeschool van Arnhem en Nijmegen. Wij lopen dit jaar onze derdejaars stage bij In Beweging.

Voor deze trainingen zijn wij op zoek naar enthousiaste deelnemers die het leuk vinden om met ons in de buitenlucht in beweging te zijn. Om kennis te maken met de DISQ nodigen wij jou uit voor de Beweegmarkt op 6 oktober. Deze vindt plaats van 11.00 tot 16.00 in sporthal Heuvelland in Groesbeek. Na deze Beweegmarkt willen wij van start gaan met vier introductietrainingen. Voor deze introductietrainingen betaal je €30,-. Gebruik van ons materiaal is hierbij inbegrepen. Jij zorgt zelf voor een flesje water en gemakkelijk zittende sportkleding. Wij raden aan sokken te dragen die tot over je enkel komen i.v.m. de enkelbanden van de DISQ. De eerste training staat gepland op 22 oktober 2018, van 19:30-20:30 uur in Park ’t Groeske in Groesbeek. Verdere data en trainingstijden komen z.s.m. online.

Wel interesse maar geen tijd op 6 oktober? Stuur dan een mail naar gnigewebniqsid.[antispam].@hotmail.com, dan houden wij jou op de hoogte over de trainingstijden en locaties!

Deelname aan onze trainingen is op eigen risico. 

Dit is de link naar een youtube filmpje dat wij zelf gemaakt hebben:

https://youtu.be/zhdRzYthvGs