Logo kwiek klein al

Zoeken

Rabo Clubsupport 2020

Rabo Clubsupport 2020

Geplaatst op 04-10-2020  -  Categorie: Algemeen

Hallo leden,

Hierbij brengen wij jullie de brief van 6 september jl.  over de Rabo Club Support Campagne nog een keer onder de aandacht. Stemmen kan vanaf morgen tot en met 24 oktober. 

U stemt toch ook op Kwiek Actieve Leefstijl!

Misschien bent u zelf geen lid van de Rabobank, maar uw familie, virenden of kennissen wel. Vraag hen op Kwiek Actieve Leefstijl te stemmen.

Hoe meer stemmen, hoe hoger het bedrag dat we dan ontvangen.

Wij rekenen op u!!

 

Met vriendelijke groeten,


Bestuur Kwiek Actieve Leefstijl

 

Onderstaand de brief van 6 september jl.

Onze vereniging heeft zich ingeschreven voor de Rabo ClubSupport campagne. Deze campagne houdt in dat de Rabobank een groot bedrag beschikbaar stelt voor verenigingen in haar regio.

Dit geld wordt onder de deelnemende verenigingen verdeeld d.m.v. het uitbrengen van stemmen via een online stemtool. De deelnemende verenigingen moeten aangeven waar zij het te ontvangen geld aan gaan besteden.

Om zoveel mogelijk geld voor Kwiek in te kunnen zamelen hebben wij wel uw hulp nodig. 

Allereerst dient u een betaalrekening te hebben en lid te zijn van de Rabobank.

Let wel op als u een betaalrekening heeft bij de Rabobank bent u nog niet automatisch lid. Daarvoor moet u zich in het verleden hebben aangemeld. Wilt u ons steunen dan is het heel prettig dat zoveel mogelijk leden lid zijn/worden van de Rabobank. Dit kan heel eenvoudig op de website van de Rabobank.

U kunt zich als lid aanmelden door met uw persoonlijke code bij de Rabobank in te loggen. Onderaan vindt u dan het logo zelf regelen. Dat opent u, daarna kiest u voor profiel en vervolgens voor contactgegevens wijzigen en als laatste klikt u dan op lid van de Rabobank en vult u uw gegevens in. Natuurlijk kunt u zich ook aanmelden bij uw plaatselijke bank of hulp vragen aan familie en vrienden. Tijdens de ledenvergadering op 15 oktober staat dit onderwerp trouwens op de agenda. Schroom niet om als u met vragen zit informatie bij ons in te winnen.

Het lidmaatschap geeft u stemrecht. Hoe meer stemmen hoe beter. Dit jaar kan in verband met Corona alleen via de Rabobank App of via de Rabobank website gestemd worden.

De stemperiode loopt van 5 oktober tot en met 24 oktober. Na deze datum kunt u geen stem meer uitbrengen.

Ergens in november ontvangen wij de uitslag. Het zal duidelijk zijn dat deze campagne onze vereniging flink wat geld kan opleveren als u mee kunt stemmen.

Met de opbrengst zal er nieuw materiaal en geluidsapparatuur aangeschaft worden.

 

Wij rekenen op u!

 

Met vriendelijke groet,

Bestuur Kwiek Actieve Leefstijl.