Logo kwiek klein al

Zoeken

Start sportseizoen 2020-2021

Start sportseizoen 2020-2021

Geplaatst op 20-08-2020  -  Categorie: Algemeen

SPORTEN EN SAMEN STERK TEGEN HET CORONAVIRUS!

 

Hallo leden van Kwiek Actieve Leefstijl,

 

Het nieuwe sportseizoen is aangebroken en vanaf 24 augustus starten de lessen weer. We zijn trots op u, dat u het lidmaatschap niet heeft opgezegd. 

 

We gaan wel van start met maatregelen zodat de lessen veilig en zonder corona gegeven en beleefd kunnen worden. We doen dit met de maatregelen die lokaal en landelijke genomen zijn. De docenten hebben aan een scholing deelgenomen of zijn bijgepraat over de regels en (on) mogelijkheden. Graag vragen wij als bestuur en leiding uw steun en medewerking om het virus buiten de sportaccommodaties te houden.

 

De coronacrisis raakt ons allen. Het heeft een grote impact op ons als senior in het dagelijks leven. Een tweede golf besmettingen ligt op de loer. Mocht dit gebeuren en de lessen komen weer stil te liggen, dan bieden we weer online en buitenlessen aan.

 

Het team is bezig om nog meer persoonlijke mogelijkheid te creëren, mocht het zover komen.

 

Daarom willen we nogmaals benadrukken hoe belangrijk het is alle regels te volgen die de docenten en accommodaties u geven. Samen zijn we verantwoordelijk voor een veilige les, dus ook uw docent en medesporters aan spreken op het naleven van de regels. 

 

Niet vergeten:

  • Blijf thuis bij klachten en laat u testen.
  • Houd 1,5 meter afstand van anderen.
  • Hoest en nies in uw elleboog.
  • Was vaak uw handen. Vrijwel bij iedere sporthal, gymzaal of wijkcentrum staat een dispenser.
  • Volg de pijlen of aanwijzingen bij binnenkomst, deze zijn per locatie verschillend.
  • Kom niet te vroeg, 5 minuten voor aanvang.
  • Trek thuis uw sportkleding al aan en jas en schoenen in de kleedkamer ophangen en direct doorlopen naar de zaal. Zorg dat er niet meer dan 6 sporters in de kleedkamers zijn.
  • Bij sommige locaties is het weer mogelijk om na de les koffie met elkaar te drinken. Helaas nog niet bij alle locaties, maar neem voor de zekerheid koffiegeld mee. Hopelijk kunnen we snel weer bij iedere locatie koffiedrinken. Als koffiedrinken niet mogelijk is, verlaat dan de locatie zo snel mogelijk.
     

Vragen over de lessen?

U kunt bellen naar Marian Schijf: 06 13260571 of naar uw eigen docent.

Of mail naar: lakeiwk.[antispam].@kpnmail.nl.

 

Alleen samen krijgen we corona onder controle.

Het bestuur, de docenten (Marco Jans, Lian Jansen, Toin Jongen, Evelien van Lunenburg, Irene Reimerink, Marian Schijf, José Rijnbout, Joke Theunissen, Anne Verlinden, Anja Zaat en Chiquita Zonneveld) en de wandelbegeleiders wensen u weer hele fijne sportieve lessen.

 

Met vriendelijke groet, 

 

Bestuur van Kwiek Actieve Leefstijl