Logo kwiek klein al

Zoeken

We mogen weer sporten vanaf 19 november

We mogen weer sporten vanaf 19 november

Geplaatst op 18-11-2020  -  Categorie: Algemeen

Hallo sporters,

 

Dinsdagavond 17 november hebben we allemaal van premier Rutten en minister De Jonge gehoord dat we donderdag weer mogen sporten.

De verenigingen hebben besloten om donderdag 19 november de draad weer op te pakken. Alle binnen groepen, op Walking Football na, mogen weer beginnen. Natuurlijk op 1,5 meter afstand en bij het binnenkomen en het verlaten van de sportzaal hebben we een mondkapje op. Iedereen neemt zijn eigen schoonmaakspullen mee en een handdoek.

 

Buiten wordt in groepjes van vier gelopen zoals vóór 5 november met of zonder begeleider. De verenigingen doen hun best om voor zoveel mogelijk leiding te zorgen zodat we verantwoord onze wandelingen kunnen maken. Dit kunnen ook studenten zijn.

Leon, van Running, durft het nog niet aan en blijft nog thuis. Hopelijk pakt hij half december de draad weer op. Deze leden lopen nog even zelf.

 

Mocht u nog niet durven te komen, dan hebben we daar alle respect voor. Voor u is er dan het beweegboek en nieuwe filmpjes, die op de website staan. Mocht u hier hulp bij willen hebben, mail of bel uw docent of Marian Schijf, de beweegcoach (06 13 26 05 71) en maak een afspraak om samen te kijken hoe u zoveel en zo goed mogelijk thuis en buiten zelf aan de slag kan.

 

Kortom, voorzichtig en verantwoord opstarten!

 

Blijf gezond en zorg goed voor elkaar!

 

 

 

Met vriendelijke groeten,

 

Bestuur Kwiek Actieve Leefstijl