Logo kwiek klein al

Zoeken

Buitensport en wandelproject

Buitensport en wandelproject

Geplaatst op 12-11-2017  -  Categorie: Algemeen

Op donderdag 23 november om 9.30 uur start het buitensport/wandelproject in Berg en Dal vanuit Voorzieningenhart/Basisschool Op de Heuvel. Het project is bedoeld voor inwoners van Gemeente Berg en Dal in de leeftijd vanaf 50 jaar en ouder en of graag wandelen en/of last hebben van overgewicht en of diabeet zijn.

Het project heeft als doel 10.000 stappen per dag minimaal 5 dagen per week en een gezondere leefstijl na afloop van het project. Je krijgt 30-wekelijkse wandeltrainingen met de docent Eveline Lunenburg en daarnaast wordt er van de deelnemer verwacht om twee tot drie keer per week zelf of in een groepje een wandeling te maken.Om jezelf goed te volgen, krijg je vanuit het project en digitale stappenteller (horloge) te leen, zodat de resultaten direct zichtbaar zijn en bijgehouden kunnen worden.

Tijdens het project worden er bijeenkomsten gehouden met o.a. de apotheker, podoloog, diabetische verpleegkundige en beweegcoach.

VOL=VOL

Eigen bijdrage aan dit project is € 35,00 (in twee termijnen te betalen) en als je gebruik maakt van het horloge € 25,00 borg. Deze borg krijg je na de lessen bij inlevering van het horloge terug. De verdere kosten worden betaald vanuit een subsidieregeling vanuit de GGD Zuid Gelderland.

Tijdens de eerste bijeenkomst op 23 november om 9.30 uur in de koffieruimte van Voorzieningenhart/Basisschool Op de Heuvel krijg je alles te horen en ga je voor het eerst een training meedoen. Daarna beslis je of je je inschrijft voor het project.

Voel jij je aangesproken en wil je de uitdaging aangaan:

Voor het Buitensport en wandelproject inschrijven

Of kom naar de eerst bijeenkomst op donderdag 23 november,

of bel naar Marian Schijf 06 13260571

 

Met vriendelijke groet,

 

Apotheek Groesbeek, Wouter van der Geest

seniorencoach Berg en Dal, Marian Schijf

GGD Zuid Gelderland

Kwiek Actieve Leefstijl