Logo kwiek klein al

Zoeken

Ontspannen bewegen

Wat is het

Ontspannen Bewegen is een goede bewegingsles voor senioren die rustig, binnen haar/zijn eigen vermogen en met aandacht willen bewegen.  

Ontspannen bewegen is nodig voor het herstel, voor het opladen van de accu, voor het verkrijgen van nieuwe levensenergie. Met deze bewegingsvorm leert u plaatselijke spanningen te verminderen, u leert effectiever met uw energie om te gaan in allerlei situaties en u vergroot uw conditie en spierkracht.

Er wordt gewerkt vanuit de principes van Yoga, Qi Gong, Tai Chi, Pilatus en Feldenkrais. Er wordt staande maar ook liggend op de grond gewerkt, een andere keer wordt er gebruik gemaakt van ballen, stokken, of andere attributen. De oefeningen kunnen speels zijn of juist concentratie van de deelnemer vragen.

Het is geen gymnastiek! Het is een leervorm met aandacht voor jezelf . Naast de serieuze kant is er voldoende ruimte voor plezier en onderlinge contacten met deelnemers. Kom en probeer een proefles. Kleding: makkelijk zittende kleding en neem een kussentje mee. 

Voor wie

Voor iedereen die nog op de grond kan liggen om oefeningen te doen.

 

Lid worden:

vul dan het inschrijfformulier in:

inschrijfformulier-dec-2023.pdf

Rooster

Dag

Tijd

Locatie

Docent

Niveau

Dinsdag

10.30-11.30

Kulturhus Beek 

Chiquita Zonneveld