Logo kwiek klein al

Zoeken

beweegcoach senioren

jakko-piepenbrock

Beweegcoach senioren Berg en Dal 

Een beweegcoach senioren heeft de specifieke opdracht om sport- en beweegaanbod te creëren in alle kerkdorpen in Berg en Dal en het maken van verbindingen tussen sport- en beweegaanbieders en andere sectoren zoals zorg en welzijn en onderwijs. 

Heb je een vraag als burger over bewegen en welke vorm voor je geschikt is en waar je deze kunt vinden? Of heb je als organisatie een vraag over een beweegactiviteit of over het organiseren ervan? Neem dan contact op met Jakko Piepenbrock: 0655508310 of mail naar: kcorbnepeip.j.[antispam].@hotmail.com

 

Meer over Jakko Piepenbrock persoonlijk.

Hoi allemaal,

 

Ik ben Jakko Piepenbrock, geboren, getogen en woonachtig in Groesbeek. 

Sport en beweging werd bij mij al met de paplepel ingegoten. Evenals het ondernemen.

Ik ben na mijn middelbare schooltijd Sportkunde gaan studeren op de HAN in Nijmegen. Tijdens deze opleiding heb ik onder andere stage gelopen bij Marian Schijf voor Kwiek Actieve Leefstijl . Hier heb ik (deels) bewegingslessen gegeven en was ik betrokken bij de flashmob op het gemeenteplein in Groesbeek. Wie was daar toen ook bij?!

Enkele jaren later na het voltooien van mijn studie ben ik terug gekeerd als docent seniorensport bij GennepVitaal, Kwiek Actieve Leefstijl en Beweegcollectief Mook Middelaar. In deze periode heb ik naast de sport- en spellessen ook sportief wandelen gegeven en ben ik bij kleinere projecten betrokken geweest. Ook heb ik mijn Meer Bewegen Voor Ouderen opleiding in die periode behaald. Na een kleine uitstap bij een sport en gezondheidscentrum ben ik nu weer terug bij de seniorensport. Ik heb de prachtige taak om mij sterk te maken voor de seniorensport in de Gemeente Berg en Dal en voor Kwiek Actieve Leefstijl. In het bijzonder het overnemen van de werkzaamheden van Marian Schijf. 

Naast de werkzaamheden als beweegcoach ben ik actief in de wereld van de mentale weerbaarheid, coaching en leefstijl.  Zelf doe ik graag aan fitness en ben ik op de mountainbike of met wandelschoenen aan te vinden in het prachtige bos. Daarnaast heb ik veel interesse in culturen en het maken van verre reizen.

 

Na alle coronaperikelen hoop ik jullie snel te zien bij een van de vele sportieve activiteiten van Kwiek. Juist het aankomende seizoen zal in het teken staan van gezondheid, samenzijn, bewegen en ontmoeten. Hier hebben we elkaar bij nodig. Tot snel!