Logo kwiek klein al

Zoeken

beweegcoach senioren

osama 2

Beweegcoach senioren Berg en Dal 

Ontdek welke Seniorensport- of beweegactiviteit bij je past

De 29-jarige Osama Arrogi uit Cuijk is sinds kort de Senioren Beweegcoach van Forte Welzijn. Hij maakt samen met Barbara Burghard, Ferdi Roelofs en Loesan Bottema onderdeel uit van Sportstimulering Berg en Dal. Osama is er voor inwoners van 55 jaar en ouder.

Osama: “Er zijn mensen van 55 jaar en ouder die heel actief zijn, maar ook mensen die minder goed kunnen bewegen . Ik kijk samen met hen welke sport- of beweegactiviteit past. Voor iedereen is er wel iets te vinden alleen moet je weten waar je moet zijn.

Mocht iemand een leuk idee of initiatief hebben gericht op het sporten en bewegen voor senioren dan kunnen ze daarvoor ook bij mij terecht. Samen kijken we dan hoe we dit idee uit kunnen voeren.

Als je klaar bent met revalideren is het goed om te blijven bewegen
Sportstimulering Berg en Dal staat in verbinding met de eerstelijnszorg en sport- en beweegaanbieders. Wanneer Mensen klaar zijn met de revalidatie, kan de Senioren Beweegcoach gericht op zoek naar passend beweegaanbod. Zij verwijzen door naar de beweegcoach om aan de leefstijl te werken en de beweegcoach verwijst naar hen als er meer hulp nodig is. “Ik kijk samen met de inwoner welke vorm van bewegen bij hem/haar past.”

Sport- en beweegaanbieders worstelen soms met vragen
“Denk hierbij aan ‘wat kunnen we doen om nieuwe leden te werven’ of ‘onze trainers zijn toe aan nieuwe oefenstof’ of ‘we willen samenwerking aangaan in onze kern’.” Osama denkt hierin graag met jullie mee.

Maak gerust eens kennis
“Wil je weten welke sport- of beweegaanbieder bij jou past of heb je een leuk idee om iets nieuws op te zetten? Voel je vooral vrij om contact met mij op te nemen om informeel een gesprekje aan te gaan.” Je bereikt Osama via 06 – 13 46 41 51 of igorra.amaso.[antispam].@fortewelzijn.nl

Het doel van Sportstimulering Berg en Dal is om zoveel mogelijk mensen te laten sporten en bewegen
Het sportteam van Forte Welzijn vormt samen met KION, SPOG, SPO Condor, Uniek Sporten, Montessori College en Kwiek Actieve Leefstijl het vaste team van Sportstimulering Berg en Dal.