Logo kwiek klein al

Zoeken

CODE ROOD

CODE ROOD

Geplaatst op 18-01-2018  -  Categorie: Algemeen  -  Auteur: Hans van Zonneveld

Code ROOD

Beste leden van Kwiek!

Een hartelijke en sportieve groet aan u allen! Ik schrijf u dit briefje omdat de nood hoog stijgt in onze sportieve club! Wat is er aan de hand? Waar gaat het over? Waar is de brand?

Het gaat om de bezetting van het bestuur. We hebben dringend een aantal bestuursleden nodig. Kandidaten uit alle woonkernen zijn van harte welkom, maar heel bijzonder uit de regio van de kern Berg & Dal tot en met Millingen. Als de vereniging op een goede wijze wil functioneren voor alle senioren in onze gemeente dan zijn er vrijwilligers nodig die de boel draaiend willen helpen houden. Denk eens publiciteit, aan het zoeken naar sponsoren, maar ook de taak van bestuurssecretaris is vacant, en die van voorzitter ook!!!

Het vinden van mensen die naast het sporten iets willen doen is lastig en moeilijk. En ook wij weten heel goed, dat de beste manier altijd is om direct mensen aan te spreken. Misschien willen jullie dat eens doen in je eigen groep!

Kijk een of er iemand is die dat zou willen! Vele handen maken licht werk! Vraag eens bij elkaar! Denk ook eens over uw eigen inzet! U bent van harte welkom om mee te komen. En natuurlijk ben ik graag bereid om nader met u van gedachten te wisselen!!!

Help mee Kwiek kwiek te houden!

Hans van Zonneveld

 

dlevennoznav.J.[antispam].@caiway.nl

06-1992 5042