Logo kwiek klein al

Zoeken

CURSUS TECHNIEKLESSEN NORDIC WALKING

CURSUS TECHNIEKLESSEN NORDIC WALKING

Geplaatst op 06-03-2024  -  Categorie: Algemeen

Kwiek Actieve Leefstijl organiseert voorjaar Nordic Walking Technieklessen in de prachtige, heuvelachtige bossen in Berg en Dal. Voor de lessen Nordic Walking richt Kwiek zich vooral op de sportieve actieve 50plusser die graag actief in de buitenlucht wil sporten waarbij er geen leeftijdsgrens naar boven is.

De training vindt plaats op fitnessniveau of op gezondheidsniveau. Fitte lopers kunnen intensiever lopen en voor mensen met verschillende lichamelijke klachten kan Nordic Walking een prima alternatief zijn. Onder leiding van docenten, die hiervoor zijn opgeleid, traint u samen met anderen en verbetert u conditie, uithoudingsvermogen, coördinatie en balans. Samen lopen motiveert, zorgt voor gezelligheid en na de les is er de mogelijkheid om gezamenlijk koffie of thee te drinken.

De kosten bedragen € 70,00 voor 5 lessen, inclusief het gebruik van Nordic Walking stokken tijdens de lessen. Na afloop van de technieklessen mag u gratis meelopen tot en met juli in een van de verschillende wandel- of trainingsgroepen van onze vereniging.

Wanneer: op donderdagochtend 28 maart, 4, 11, 18 en 25 april Tijd: 9.30 uur—11.00uur Locatie: Fletcher Hotel Holthurnschehof, Zevenheuvelenweg 48A, 6571 CK Berg en Dal

Voor meer informatie en aanmelden: mail naar lakeiwk.[antispam].@kpnmail.nl  en kijk op www.kwiekactieveleefstijl.nl

nwflyergrt-technieklessen-maart-24-1