Logo kwiek klein al

Zoeken

EEN SPORTIEF 2017

EEN SPORTIEF 2017

Geplaatst op 11-01-2017  -  Categorie: Algemeen  -  Auteur: Hans van Zonneveld

EEN SPORTIEF 2017!

Op de drempel van een nieuw jaar kijk ik altijd even achterom. Mag je tevreden terug kijken? Zijn er uitdagingen blijven liggen? Ik denk dat 2016 een goed jaar is geworden voor Kwiek, al was het een domper dat onze ere-voorzitter Steef deze zomer overleed.

Als vereniging mochten we meegroeien met de nieuwe gemeente Berg en Dal en mochten we nieuwe actieve leden verwelkomen van Ubbergen tot Millingen. Inmiddels zijn ook twee leden uit Leuth en Millingen tot het bestuur toegetreden. We zijn op zoek naar nog meer mensen die zich willen inzetten om Kwiek verder te leiden naar een goede toekomst! Denk er eens over…. en laat het gerust weten als u meer informatie wilt.

Het is fijn te constateren, dat de gemeente Berg en Dal alle vertrouwen heeft in Kwiek en van harte staat achter onze doelstelling: senioren van jong tot oud gezond en verantwoord te laten bewegen en sporten en daarbij van elkaars enthousiasme te genieten. Wetenschappelijk is wel bewezen dat de combinatie ‘bewegen’ en ‘plezier met elkaar’ heel profijtelijk is voor de lichamelijke en geestelijke lenigheid!

Daarom wens ik u allen een fijn, beweeglijk, en sportief 2017. Met elkaar bewegen en daarna samen aan de koffie of de thee. Het wordt vast een mooi jaar samen!

Namens het bestuur

Hans van Zonneveld, voorzitter.