Logo kwiek klein al

Zoeken

Gratis meefietsen met de Unieke Fietsreis

Gratis meefietsen met de Unieke Fietsreis

Geplaatst op 12-04-2021  -  Categorie: Algemeen

De eerste10 groepen zijn gestart. Wat een enthousiasme onder de fietsers, die gesteund en gestimuleerd door hun ploegleiders de eerste kilometers wegtrappen, met als doel: zo vaak mogelijk in 30 dagen de fiets pakken en de kilometers noteren die je één keer per week doorgeeft. Een echte uitdaging: samen de wereld rondfietsen en het liefst zo vaak mogelijk!

fietsreis-2

En voor alle inwoners uit de gemeentes Berg en Dal, Heumen en Mook en Middelaar gratis! Dit is mogelijk gemaakt door een financiële injectie uit beide gemeentes.

Alleen, met of zonder partner, vriend of vriendin of sportmaatje van huis uit en coronaproef. Gezond en goed voor het lichaam en geest. Zelfs de duofietsen uit de omgeving vormen samen een ploeg. Met een prachtig gebaar van de Horeca, een bordje voor tussen de spaken en een stempelboekje.

spaak-horeca

De Horeca, die in deze moeilijke tijd hand in hand gaat met de verenigingen om inwoners van koffie to go te voorzien en van beweging met als doel om geld in te zamelen voor de “de dikke bandenrolstoel”. Van de fietsers wordt hiervoor een vrijwillige bijdrage gevraagd. Doe jij ook mee? Kijk op een van de websites van de seniorensportverenigingen. Opgeven kan nog tot 1 mei 2021 via: www.beweegcollectiefmookenmiddelaar.nl, www.kwiekactieveleefstijl.nl en www.fitfunheumen.nl.

 Wil je niet fietsen maar wel ons doel steunen, dan is dit ook mogelijk. Kijk dan op een van de websites!