Logo kwiek klein al

Zoeken

Old Stars, voetbal voor senioren

Old Stars, voetbal voor senioren

Geplaatst op 12-11-2018  -  Categorie: Algemeen

Donderdag 22 november a.s. om 13.30 uur staat de kantine van Groesbeekse Boys open voor senioren die meer willen weten over Old Stars in de gemeente Berg en Dal. De initiatiefnemers, senioren beweegcoach Marian Schijf en fysiotherapeut Frank Ermers, vertellen samen met enkele Old Stars van o.a. Juliana '31 graag over hun ervaringen vanuit de praktijk.

 

Old Stars is een actief voetbalspelletje voor senioren, dat al bij diverse voetbalverenigingen in de regio wordt gespeeld. Naast het voetbal staan gezelligheid en elkaar ontmoeten centraal. Old Stars wordt gespeeld op een klein veld met kleine goals. De bal blijft onder de knie, er mag niet worden hardgelopen en er worden geen slidings gemaakt. Om deel te nemen aan Old Stars Berg en Dal is lidmaatschap van een voetbalvereniging of voetbalervaring niet nodig. Beleef in een ongedwongen sfeer het voetbalspel met andere leeftijdsgenoten.

 

Senioren uit Berg en Dal, die meer willen weten over dit leuke voetbalspelletje zijn donderdag 22 november a.s. welkom in de kantine van Groesbeekse Boys aan de St. Anthoniusweg te Groesbeek. Bij voldoende interesse start dinsdag 27 november a.s. om 11.30 uur de eerste training onder deskundige begeleiding in sporthal Heuvelland. Lukt het niet om naar de informatiemiddag te komen maar wil je wel mee gaan spelen, bel dan naar Marian Schijf 06 13260571of naar Frank Ermers 06 10299103.