Logo kwiek klein al

Zoeken

Rabobank Clubkas Campagne 2019

Rabobank Clubkas Campagne 2019

Geplaatst op 27-02-2019  -  Categorie: Algemeen

Beste leden,

 

Onze vereniging heeft zich ingeschreven voor de Rabobank Clubkas campagne. Deze campagne houdt in dat de Rabobank € 250.000,00 beschikbaar stelt voor verenigingen in haar regio. 

Dit geld wordt onder de deelnemende verenigingen verdeeld d.m.v. het uitbrengen van stemmen via een online stemtool. De deelnemende verenigingen moeten aangeven waar zij het te ontvangen geld aan gaan besteden. Om zoveel mogelijk geld voor Kwiek Actieve Leefstijl te kunnen inzamelen, hebben wij wel uw hulp nodig.

 

Allereerst dient u lid te zijn van de Rabobank.
Natuurlijk kunt u voor 1 april (geen grap) alsnog lid worden. Let wel op als u telebankiert bij de Rabobank bent u nog geen lid. Daarvoor moet u zich in het verleden hebben aangemeld. Wilt u ons steunen dan is het heel prettig dat zoveel mogelijk leden lid zijn/worden van de Rabo.

U kunt zich als lid voor 1 april aanmelden door met uw persoonlijke code bij de Rabo in te loggen. Onderaan vindt u dan het logo “zelf regelen”. Dat opent u, daarna kiest u voor profiel en vervolgens voor contactgegevens wijzigen. Als laatste klikt u dan op lid van de Rabobank en vult u uw gegevens in. Natuurlijk kunt u zich ook aanmelden bij uw plaatselijke bank of hulp vragen aan familie en vrienden.

Tijdens het groepsvertegenwoordigersoverleg op 21 maart en de ledenvergadering op 28 maart staat dit onderwerp trouwens op de agenda.

Schroom niet om als u met vragen zit informatie bij ons in te winnen.

 

Het lidmaatschap geeft u stemrecht. Hoe meer stemmen hoe beter!!
U krijgt dan op dinsdag 14 mei per post een stemkaart. U ontvangt 5 stemmen. Maximaal 2 stemmen kunt u uitbrengen op onze eigen vereniging. De andere 3 stemmen geeft u aan andere verenigingen. Als uw vrienden e.d. ook aan deze actie voor hun eigen vereniging meedoen, vraag ze dan of ze op onze vereniging willen stemmen. De stemperiode is van 14 t/m 29 mei. Ergens in juni ontvangen wij de uitslag. Het zal duidelijk zijn dat deze campagne onze vereniging flink wat geld kan opleveren als we veel stemmen van u ontvangen.

 

Wij rekenen op uw stem!!