Logo kwiek klein al

Zoeken

ZOMERACTIVITEITEN

ZOMERACTIVITEITEN

Geplaatst op 14-07-2022  -  Categorie: Algemeen

We willen de zomeractiviteiten nog even onder jullie aandacht brengen.

 

Tijdens de zomervakantie organiseert Kwiek Actieve Leefstijl in samenwerking met Fit en Fun uit Heumen “Sportief Wandelen” voor iedere 50 plusser. Vanaf 6 juli is gestart met wekelijks een wandeling van een uur waarbij er meer gebeurt dan alleen van A naar B wandelen. Er zijn telkens 2 docenten die de wandelingen begeleiden zodat er in verschillende niveaus gelopen kan worden. Onderweg werkt u aan conditie, kracht, en coördinatie. Het startpunt is wekelijks op een andere locatie en zo komt u op de mooiste plekken in onze regio.

De wandelactiviteit wordt gratis aangeboden.

 

Daarnaast  organiseert Kwiek Actieve Leefstijl de activiteit  “Buitensport 50 plus”. Voor iedereen die het prettig vindt om buiten te sporten en wil werken aan kracht, conditie en coördinatie. Een deskundige docent begeleidt deze sportieve ochtend en iedereen kan op zijn eigen niveau sporten. Deelname is gratis. Deze activiteit start op 13 juli, iedere woensdagochtend van 10.15 uur – 11.15 uur op Sportpark Zuid bij De Treffers, Nijerf 1, Groesbeek. Deelname is gratis.

 

Voor beide activiteiten geldt dat het natuurlijk nog leuker is om dit samen met uw partner, vriend(in), buren of sportmaatje te doen, dus kom en breng iemand mee.

Meer informatie over tijden en startlocaties van de wandelactiviteit vindt u op de websites van beide verenigingen (www.kwiekactieveleefstijl.nl) en (www.fitfunheumen.nl). Hier is ook meer informatie te vinden over het sportaanbod van beide verenigingen.

 

Intussen is er al 2 keer gewandeld en is er 1 keer gesport bij de Treffers. De deelnemers zijn erg enthousiast. Op de website staan foto’s van beide activiteiten.

Zien we jullie volgende week ook?

 

Wij adviseren jullie een flesje water mee te nemen, want het ziet er naar uit dat het volgende week erg warm wordt. Mocht het echt heel erg warm worden, dan beslist de docent of de activiteit doorgaat. Houd de website dus in de gaten.

zomer-bij-de-trefferssportief-wandelen-zomer2

 

Fijne zomer,

Bestuur Kwiek Actieve Leefstijl