Logo kwiek klein al

Zoeken

De vereniging

KWIEK ACTIEVE LEEFSTIJL

Postadres

Kwiek Actieve Leefstijl 

(penningmeester)

Okapistraat 85


6531 RK Nijmegen

 

agnitlehcsm.m.p.[antispam].@freeler.nl

 

KWIEK Actieve Leefstijl is de unieke sportvereniging voor senioren (50-plussers) in de gemeente Berg en Dal voor gezond bewegen, sport en spel. De vereniging wil mensen van boven de vijftig stimuleren elke week regelmatig onder deskundige leiding van gespecialiseerde docenten te bewegen en te sporten. Op deze manier kunnen lichamelijke en geestelijke klachten worden voorkomen of beperkt. Het helpt allemaal mee om je fitter te gaan voelen. De ontspannen en gezellige sfeer tijdens en na de lessen bevordert tevens het sociale contact tussen leeftijdgenoten.

KWIEK heeft zich sinds zijn oprichting in 2008 ontwikkeld tot een succesvolle vereniging met ruim 600 enthousiaste leden en een groot aantal speciaal daartoe opgeleide docenten en wandelbegeleiders.

Behalve sport en spel worden er bovendien speciale cursussen en activiteiten aangeboden, zoals een fittest en valpreventie, ontspannen bewegen en dynamic tennis. Ook bewegen in de buitenlucht is mogelijk: nordic walking, en sportief wandelen worden intensief beoefend. Deze activiteiten worden eveneens door gespecialiseerde instructeurs begeleid.

Neem eens een kijkje bij het kopje activiteiten!

Voor iedereen is er wel een locatie, tijd en passend niveau te vinden. Voor slechthorenden is apparatuur aanwezig zodat ook zij de instructies probleemloos kunnen verstaan.

Heb je belangstelling om mee te doen, neem dan gratis twee proeflessen.

De lessen en cursussen worden gegeven in diverse locaties in iedere dorpskern. Kwiek vindt u overal!